AGNET ASTROL Facebook pageAAGNET ASTROL YouTube TV
Informatii produse si comenzi:
0749.146.297, 0762.623.040
13.04.2020

Graul de primavara

Graul de primavara

 

Grâul de primăvară este plantat la începutul primăverii, cât mai curând posibil, și se recoltează la sfârșitul verii. Grâul de primăvară este uneori însămânțat la sfârșitul lunii noiembrie sau la începutul lunii decembrie, când pământul este suficient de rece pentru a inhiba germinarea până la primăvară.

 

Specialiști în domeniul agriculturii spun că plantarea grâului de primăvară începe încă din momentul în care fermierii pot obține fizic echipament pe teren. Aceasta este, în general, sfârșitul lunii martie până în aprilie. Temperatura solului ar trebui să fie în jur de 3° C până la 5 ° C pentru germinare.

 

05.02.2020

Cine incepe devreme are recolta mai buna

Cine incepe devreme are recolta mai buna
Cu toate ca omul a folosit plugul si in urma cu 6.000 de ani este o unealta esentiala in agricultura si in zilele noastre.Noi va oferim o gama variata de pluguri pentru a va sadisface nevoile in functie de terenul dumneavoastra si de intinderea acestuia, daca v-am captat atentia iata cateva modele pentru a avea un an cat mai productiv.
02.10.2019

Lucrarile de toamna in agricultura

Lucrarile de toamna in agricultura
Principala lucrare premergătoare este CURĂŢITUL CÂMPULUI: cositul ierbii, a cerealelor sau a culturilor furajere. Pentru această operaţiune puteţi alege o Cositoare fie cu Discuri fie Rotativă cu Tamburi. Pentru reziduurile de recoltă, vă recomandăm unul din cele 4 modele de Tocătoare Resturi Vegetale pe care le avem. Pentru transportul ierbii sau a cerealelor de pe câmp vă putem oferi remorcile noastre basculabile cu capacitaţi între 4 si 13 tone. Daca cosiţi culturi precum lucernă, trifoi sau chiar fân, vă putem oferi 3 modele de Prese de Balotat (pentru baloţi cilindrici) şi de asemenea o maşină de înfoliat baloţi rotunzi, cu greutate de pâna la 1.000 de kg.
29.08.2019

Procesul de recoltare a cartofilor

Procesul de recoltare a cartofilor

Întrucât ne aflăm în perioada indicată pentru începerea activităților de recoltare a cartofilor, vom vorbi despre asta în rândurile care urmează.

În ceea ce privește perioada de recoltare a cartofilor, aceasta variază foarte mult. Această variație este dată de scopul folosirii cartofului ulterior recoltării, de asemenea și soiul sau hibridul de proveniență cât și timpul necesar atingerii stadiului de maturitate pot influența această perioadă.

05.06.2019

Presa pentru balotat fan

Presa pentru balotat fan
Pentru mulți dintre noi este timpul să ne pregătim echipamentul nostru de balotat fân si paie pentru sezonul viitor. După recoltarea culturilor de cereale ramân tulpini care pot fi folosite pentru hrana animalelor. Principiul de funcționare al acestui dispozitiv este destul de simplă.În timp ce conduceți peste câmp o presă de balotat fân și paie, aceasta le colectează în camera de balot. După procesare corespunzătoare, cultura este comprimată și iese sub formă de rulouri sau baloturi.
WhatApp Chat